Fizio Centar Kopetti - plavi logo.
Fizio Centar Kopetti - bijeli logo.

O nama

Fizio Centar Kopetti - fizioterapeut Kristijan Kopetti.

O osnivaču

Kristijan Kopetti

Kristijan Kopetti, osnivač fizio centra, rođen 23.01.1992 u Slavonskom Brodu. Školovanje započeo u srednjoj medicinskoj školi u Slavonskom Brodu, smjer fizioterapeutski tehničar.

Nakon završenog srednjeg obrazovanja odradio stručno osposobljavanje u OB „Dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu, stekao osnovna znanja u fizioterapiji te radu i odnosu s pacijentima. 2013. godine nastavio svoje obrazovanje na Zdravstvenom Veleučilištu u Zagrebu i stekao titulu prvostupnika fizioterapije.

Kroz stručnu praksu prilikom studija, a kasnije kroz rad u struci usavršio stečeno znanje koje sada uspješno prenosi na svoje pacijente.

O centru

Fizio Centar Kopetti

FIZIO CENTAR KOPETTI je privatna praksa fizikalne terapije i rehabilitacije, osnovan je 2022. godine u Slavonskom Brodu. Cilj našeg centra je staviti fokus na oporavak i unaprjeđenje pokretljivosti, funkcionalne sposobnosti, kvalitetu života te prevenciju ozljeda.

2000+

Pacijenata

10

Priznanja

Naša vizija

Pridonijeti zdravlju i dobrobiti pacijenata na način da se kvalitetnim i stručnim pristupom pacijentu osigura što brži oporavak i povratak svakodnevnim aktivnostima. Posvećeni smo poslovnoj i stručnoj izvrsnosti, profesionalizmu, odgovornosti i inovativnosti.

Naša misija

Postati vodeći centar za fizikalnu terapiju na tržištu, usmjeren k napretku i izvrsnosti u svim područjima djelovanja kako bismo pružili tretman pacijentima u skladu s trendovima suvremene medicine.

Naš moto

„Malim koracima po velike snove.”